Mil esportistes participen aquest cap de setmana al Baix Camp en les fases territorials dels JEEC

Jocs Esportius Escolars, tram final / LAURA PINYOL UCEC
Foto de Laura Pinyol UCEC

 

Reus, la Selva, Vinyols i l’Hospitalet acolliran bàsquet, futbol sala, handbol, atletisme, gimnàstica rítmica, bàdminton, patinatge i judo

Un miler d’esportistes del Camp de Tarragona disputarà aquest cap de setmana en diferents poblacions del Baix Camp –Reus, la Selva del Camp, l’Hospitalet de l’Infant i Vinyols i els Arcs- les fases territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) de fins a vuit modalitats esportives: bàsquet, futbol sala, handbol, atletisme, gimnàstica rítmica, bàdminton, patinatge i judo, les quals es desenvoluparan sota l’organització del Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC).

Aquest dissabte 12 de maig el Pavelló Olímpic, el Polilleuger Alberich i Casas, el CN Reus Ploms, el Polilleuger Ciutat de Reus -tot a la capital del Baix Camp-, el Pavelló Municipal de la Selva del Camp, el Pavelló Municipal de Vinyols i els Arcs i el Pavelló Municipal de la Zona Mestral de l’Hospitalet de l’Infant seran l’escenari de les proves esportives on estarà en joc la classificació per a les finals nacionals.

El judo, amb més de 160 participants, tindrà lloc al Pavelló Olímpic durant tot el dissabte pel matí (de 9.00 a 13.00 h.) i per la tarda (a partir de les 16.30 h.), estan convocades les categories aleví, benjamí i prebenjamí.

En el mateix escenari i a la mateixa hora matinal, el futbol sala viurà tant les fases territorials amb vuit equips implicats, com el lliurament dels premis de la lligues territorials. A més, per la tarda (15.00 h.) es coneixerà el desenllaç de les competicions infantil i cadet de la Copa Diputació amb set equips participants.

Al Polilleuger Alberich i Casas, el bàdminton centrarà tota l’atenció amb una seixantena de participants. Des de les 9.00 i fins les 13.30 hores, els jugadors de les categories compreses entre benjamins i juvenils intentaran emportar-se el reconeixement de ser els millors dels Camp de Tarragona, així com seguir en la cursa per aconseguir el títol català de la categoria.

En un altre pavelló poliesportiu reusenc, el Ciutat de Reus al Barri Gaudí, l’handbol viurà a les 10.00 hores tant partits per decidir els millors de la Copa Diputació com per donar els trofeus als més destacats de les lligues territorials.

El mateix dissabte per la tarda, des de les 15.30 fins a les 18.30 hores, la pista d’atletisme del CN Reus Ploms viurà les emocions pròpies de les curses de velocitat i mitja distància, relleus, salts i llançaments per als prop de 70 escolars nascuts entre el 2000 i el 2009 que s’han inscrit.

Més enllà de la capital del Baix Camp, a la Selva del Camp el seu Pavelló Municipal d’Esports serà la seu de la competició de bàsquet des de les 9.00 hores  amb equips en acció, mentre que a la mateixa hora però a Vinyols i els Arcs també es realitzaran partits de bàsquet entre vuit equips, celebrant-se a més el lliurament de les medalles per als millors de cada lliga. I també a Vinyols el dissabte per la tarda (16.15 h.), es decidirà la Copa Diputació infantil femení.

Al Pavelló Municipal de la Zona Mestral de l’Hospitalet de l’Infant, des de les 9.30 pel matí a les 16.00 hores per la tarda, la competició de gimnàstica rítmica acapararà el protagonisme, intervenint quasi 90 alumnes de categoria prebenjamí fins a infantil, tant en individual com en conjunts.

I per al diumenge quedarà, també el Pavelló Joan Sirolla del CN Reus Ploms, la fase territorial de patinatge artístic, amb quasi 180 participacions. Des de les 10.00 hores, transcorrerà la competició per a prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets, així com els quartets de primària i secundària i els grups show.

Per al cap de setmana següent, concretament el dissabte 19 de maig, es celebrarà finalment la fase territorial de natació, amb la que es donaran per acabades les competicions escolars al territori tot esperant les finals nacionals.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.