Mitja Marató de Salou

El diumenge 6 de novembre se celebra la Mitja Marató de Salou, organitzada pel Club Atletisme Runners Tarragona i l’Ajuntament de Salou amb el suport tècnic de Running Solutions.
La prova es desenvolupa sobre un recorregut de 21.097 metres de circuit mesurat i certificat. Hi poden prendre part totes aquelles persones que així ho desitgin sempre que s’hagin inscrit correctament. Els terminis i preus d’inscripcions són publicats al web www.mitjamaratodesalou.com. Les inscripcions online es tanquen el dijous 3 de novembre o en arribar als 1.000 inscrits.
L’edat mínima per participar és de 16 anys. En cas de menors de 18 anys, és necessària l’autorització expressa per escrit del pare/mare o tutor/a.
Els participants poden recollir el seu dorsal i xip el dissabte 5 de novembre de 10 a 14 h al Pavelló Municipal d’Esports de Salou o bé el mateix dia de la cursa de 8 a 9.15 h a la zona de sortida. La sortida d’aquesta Mitja Marató serà a les 9.30 h i el temps màxim per completar el recorregut serà de dues hores i vint minuts.
L’entrega de premis es realitzarà a les 12.30 h al Pavelló Municpial de Salou. Posteriorment, a partir de les 12.50 h al costat del pavelló es realitzaran diferents curses infantils.

Més informació i inscripcions:
www.mitjamaratodesalou.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.