Llibre catàleg i exposició «Modelant la il·lustració modernista: J. Segrelles by Reme Tomás

J. Segrelles by Reme Tomás

En el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, la Casa Navàs i la ceramista Reme Tomás presenten l’exposició «Modelant la il·lustració modernista: J. Segrelles by Reme Tomás», que es pot visitar els mesos de juliol, agost i setembre en aquest singular edifici de la plaça del Mercadal. Es tracta d’un seguit d’escultures realitzades per Reme Tomás inspirades en l’obra de l’il·lu strador modernista Josep Segrelles, un projecte promogut per la Casa Museu del Pintor J. Segrelles d’Albaida (País Valencià).

Amb esta col·lecció d’escultures, la ceramista Reme Tomás ofereix una visió tridimensional de la essència iconogràfica de l’il·lustrador universal J. Segrelles, autor entre altres del cartell de les Noces d’Argent del F.C. Barcelona i de les il·lustracions publicades per les més importants editorials catalanes de la primera meitat del S. XX.

foto_170705_cp_modelant_la_ilustracio_modernista_0Les escultures de Reme Tomás, s’acompanyen en la Casa Navàs amb fotografies en alta resolució de les il·lustracions i cartells de Segrelles, amb el propòsit d’oferir una exposició didàctica amb contingut pedagògic per aprofundir en la literatura des de les diferents propostes visuals.

Des de la Casa Museu del Pintor J. Segrelles es considera que la Casa Navàs i la ciutat de Reus s’havien d’incloure aquest 2017 a l’itinerari expositiu de Reme Tomás, amb una mostra d’escultures que enalteix i recupera el treball il·lustratiu d’un dels mestres més prolífics i admirats de la cultura catalana, J.Segrelles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.