Mont-roig i Miami Platja tornen a acollir el programa FutbolNet de la Fundació Barça

Mont-roig i Miami Platja tornen a acollir el programa FutbolNet de la Fundació Barça

Les sessions informatives es realitzaran el dia 16 de setembre al camp de futbol de Miami Platja i el 23 de setembre a la Casa de Cultura de Mont-roig

L’experiència esportiva FutbolNet torna a arribar als nuclis de Mont-roig i Miami Platja aquesta temporada. Es tracta d’una metodologia d’intervenció social creada per la Fundació Barça l’any 2011, que empra el futbol i l’activitat física com a eines de reflexió i agents de canvi per millorar la vida dels infants i joves que es troben en contextos vulnerables.

El FutbolNet es juga en tres temps, no hi ha àrbitre i els equips són mixtes. A més, les regles del joc es marquen entre tots els participants, elements importants que el diferencien del futbol tradicional i que fan que l’experiència dels infants i joves que hi juguin sigui molt positiva i divertida, alhora que es fomenta l’activitat física, l’aprenentatge en valors i la creació de sentiment d’equip i de comunitat.

Sessions informatives

L’activitat serà gratuïta i es faran dues xerrades informatives per donar a conèixer en què consisteix l’experiència FutbolNet a les persones interessades. La primera sessió serà el proper 16 de setembre a les 19h al camp de Futbol de Miami Platja i la segona el 23 de setembre, a la mateixa hora, a la Casa de Cultura de Mont-roig.

Durant la sessió informativa ja es podrà realitzar la preinscripció, tenint en compte que els criteris de selecció per participar-hi són estar empadronat al municipi, haver nascut entre el 2005 i el 2011, tenir diversitat funcional i ser usuaris o usuàries del servei d’intervenció socioeducativa del municipi.

El programa FubtolNet ja es va desenvolupar la temporada 2017-2018 al municipi, tenint molt bona acollida entre els joves que hi van participar.

L’activitat es realitza a càrrec de la Fundació Barça i la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Consell Esportiu del Baix Camp i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.