Montblanc acull un taller d’edició de video per a joves

La Direcció General de Joventut, amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i Concactiva, organitza un taller de llenguatge audiovisual adreçat a persones joves de 14 a 30 anys que encara estan creant la seva identitat virtual. El jovent interessat participarà en un taller de tres sessions on s’ensenyarà, de manera més creativa, a produir i editar un producte audiovisual per a les xarxes socials. Per a fer-ho es farà una reflexió acurada sobre la identitat virtual que volem exposar, sobre com ens relacionem amb les xarxes socials i la influència dels altres en allò que publiquem.

Els participants coneixeran de primera mà, algun “instagramer” o “tiktoker” que els donarà consells pràctics sobre les aplicacions més adequades per editar amb el mòbil. També podran generar el seu primer vídeo en forma de càpsula.

Aquest taller que anirà a càrrec de l’Espluga Audiovisual tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juliol a la tarda a les instal·lacions de Concactiva (Montblanc). L’activitat és gratuïta i les places són limitades. Cal inscriure’s a l’enllaç https://tuit.cat/bi05d Amb aquest taller es vol donar resposta a la creixent preocupació sobre les identitats virtuals dels joves, sobre com es relacionen amb les TIC, l’ús que en fan i l’impacta que té en la seva vida i salut. Explorar les possibilitats creatives de les TIC és una de les vies per contribuir a relacionar-nos amb elles d’una manera més sana i així poder agafar perspectiva per potenciar una identitat virtual més crítica i elaborada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.