Mostassa, Stone Vibe i El Mafio, conjunts finalistes del Reussona 2017

Els conjunts Mostassa, Stone Vibe i El Mafio són els tres finalistes del concurs de música per a joves Reussona 2017, que enguany arriba a la 19ª edició. Els dos primers grups han estat designats després de la deliberació del jurat i el tercer l’ha escollit una votació popular en què han participat unes 2.000 persones. Els tres grups actuaran el 22 de juny a les Barraques de la Festa Major de Sant Pere.

El jurat del concurs, integrat per diferents persones vinculades al món de la música, ha destacat la qualitat musical del grup de pop-rock Mostassa de Valls i del grup de rock Stone Vibe de Reus, malgrat que tot just tenen un any de trajectòria. El Mafio, un grup de Tortosa que fa una barreja entre rumba i pop, ha estat el grup que ha tingut més suports en el procés de votació popular, en el qual han participat prop de 2.000 persones.

Els tres grups actuaran el proper dia 22 de juny a l’escenari de Barraques de Reus en el marc de la programació de la Festa Major de Sant Pere, un dia que l’escenari de Barraques està destinat exclusivament als tres grups finalistes del Reussona.

Reconeixement per a Invictus

D’altra banda, el jurat ha reconegut el músic Invictus amb el premi al grup menor de 21 anys. Es tracta d’un jove artista que compon, produeix, grava i edita la seva pròpia música.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.