Museus de Reus registra un increment de visitants d’un 15,5%

Museus de Reus tanca la temporada d’estiu amb un increment acumulat de visitants durant els vuit primers mesos de l’any del 15,5% respecte el mateix període de 2021. Les xifres milloren tant en visitants als espais com en assistents a les activitats complementàries. Museus de Reus supera la crisi de la Covid-19 i incrementa el número de visitants , també respecte un any prepandèmic com el 2019.

D’entre les propostes presentades aquest estiu, destaca tant l’assistència a les exposicions com la bona acollida que han tingut les activitats programades, ja que pràcticament totes han exhaurit les places.

Una de les claus ha estat la recuperació de l’oferta de les propostes dinamitzadores que el Museu d’Arqueologia, el Museu d’Art i Història, el CIMIR, el refugi antiaeri de la Patacada, la Bòbila del Sugranyes i el Centre d’Art Cal Massó han posat a l’abast del visitant i del conjunt de la ciutadania.

La majoria dels visitants als equipaments museístics  ha estat públic de proximitat i català. Les xifres acumulades dels primers vuit mesos de l’any confirmen la tendència de creixement:

  • 2019: 18.471
  • 2020: 6.476
  • 2021: 17.578
  • 2022: 20.316

Des de Museus de Reus  es  valora positivament l’increment de visitants, que es vincula tant a la qualitat de l’oferta dels equipaments de la ciutat com a l’interès dels visitants per consumir cultura.

L’exposició que ha marcat la proposta d’aquest estiu ha estat “El Trípode”, que es va obrir el 6 d’abril i que finalitza l’1 d’octubre. Durant el mes de setembre, encara es podrà gaudir de 4 activitats vinculades a l’exposició: el taller Imatges en blau; la conferència “Els català, una nissaga de fotògrafs”, i les dues últimes visites guiades a l’univers fotogràfic de Borràs, Cuadrada i Prunera. Totes les activitats són gratuïtes, amb reserva prèvia al web www.museudereus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.