‘Música als jardins’ torna al Museu Pau Casals

'Música als jardins' torna al Museu Pau Casals

El Museu Pau Casals continua amb la programació d’estiu i dóna el tret de sortida als cicles de Música als Jardins amb concert de Leos Quartet

Aquest cap de setmana arrenca el cicle “Música als jardins” del Museu Pau Casals, que té com a objectiu fer arribar la música al màxim nombre de persones possible recuperant un espai, els jardins de la Vil·la Casals, on el mateix Pau Casals va organitzar-hi en el seu dia, petits concerts en els quals diversos músics de renom van poder acompanyar el Mestre amb les seves interpretacions.

Enguany, qui té el plaer d’iniciar aquestes vetllades musicals és el grup Leos Quartet el proper dissabte dia 8 d’agost de 19:45h a les 20:30h als jardins del museu.

Leos Quartet està format per quatre joves músics catalans que s’han retrobat a Barcelona després de la seva etapa de formació per diferents indrets del món. Ells són: Ernest Martínez Solà (violí), Sara Balasch Lozano (violí), Nina Sunyer Vidal (viola) i l’Eduard Raventós Roca  (violoncel). La formació neix amb l’objectiu d’acostar a les audiències les grans obres del repertori per a quartet de corda, destacant-ne el context artístic en el qual van ser composades. És per això, que en els seus concerts s’hi troben referències d’obres literàries i altres disciplines artístiques com la dansa i el teatre. En el seu repertori també s’hi inclouen obres de compositors actuals que destaquen per la seva qualitat i interès, amb l’objectiu d’acostar i donar a conèixer la música actual al gran públic.

Així doncs, Leos Quartet té preparat un repertori musical que de ben segur agradarà a tothom, i que és el següent:

F. Mompou: “Cançons i danses” per a piano sol (selecció arranjada per a quartet de corda per Leos Quartet)

L. Van Beethoven: Quartet de Corda Op. 18, núm. 4, en Do menor. Allegro ma non tanto – Andante scherzoso quasi Allegretto – Menuetto: Allegretto- Allegro – Prestissimo

A. Webern: “Langsamer Satz” (moviment lent) en Mi bemoll Major per a quartet de corda

G. Sollima: Sonets i Rondó per a quartet de corda. Sonnet – Rondeau (Allegro) – Sonnet (Lento) – Rondeau (Allegro) – Sonnet – Rondeau (Allegro)

Les places als concerts dels cicles de Música als Jardins són limitades i s’han de comprar les entrades amb anel·lació. Enguany, les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet, per motius de control i adequació de la vetllada a les mesures i restriccions arran de la Covid-19:

https://ticketsonline.paucasals.org/muslinkIII/venda/index.jsp?lang=1&nom_cache=MUSEU&property=MUSEU.

Més informació a https://www.2020.paucasals.org/.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.