Nadal per a tothom 

El 2 de gener, al matí, el Parc de Nadal Espai Xic’S serà sense soroll, per als infants amb TEA.

Salou

El Parc de Nadal, organitzat per l’Espai Xic’S, fins al 5 de gener, al Pavelló Salou Centre, compta, enguany, amb una iniciativa inclusiva dirigida als infants amb trastorn de l’espectre autista (TEA) i altres necessitats especials, com ara la hipersensibilitat auditiva. Així, hi ha dos matins sense soroll, el 28 de desembre i el 2 de gener. La iniciativa compta amb el suport de l’Associació Todos en Azul. 

El dimecres, 3 de gener, els nens/es que portin dos quilograms de menjar entraran de franc al parc. 

Fins al 13 de gener, es pot veure a la Torre Vella un pessebre amb figures de la Pilarín Bayés. 

Del 5 de desembre al 5 de gener, els menors, d’edats entre 3 i 16 anys, poden participar en la Gimcana del Pessebre Amagat. 

Per donar la benvinguda al Nou Any, el 31 de desembre, gran festa al Pavelló de Salou Centre, que obrirà les portes a les 00:30, amb una entrada solidària de 5 euros. 

El 2, 3 i 4 de gener, els patges reials estaran a la Torre Vella, de les 17 a les 20 h, per rebre cartes. El 3 de gener, a les 11 h, a la Biblioteca de Salou, es farà un taller d’embolicar llibres. La JONC tornarà al TAS el dia 4, a les 19 h, amb una entrada de 5 euros. 

Per acabar les festes, els Reis Mags d’Orient arribaran al port de Salou el 5 de gener, a les 18 h. A les 19 h, l’alcalde Pere Granados els lliurarà les claus de la ciutat, i a les 19.30 h començarà la cavalcada, que tindrà un tram adaptat a les persones amb diversitat funcional, al carrer de la Comissió de Festes, on es restringirà el soroll.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.