La Napet Pintxo i la Baixada d’Andròmines, actes destacats de la festa major de l’Aleixar

La Napet Pintxo i la Baixada d'Andròmines, actes destacats de la festa major de l'Aleixar

 

L‘Aleixar comença la festa major en honor de la Trinitat i la Santa Fímbria aquest divendres 25 de maig amb un intens cap de setmana farcit d’activitats de tota mena, entre les que destaquen la Napet Pintxo i la Baixada d’Andròmines. La Napet Pintxo és una iniciativa de la Colla de Joves que es va posar en marxa per primera vegada l’any passat i que va tenir una gran acceptació, ja que totes les entitats de poble  van preparar una tapa que van donar a degustar després d’un donatiu de 1,5 euros.

En aquesta edició, les 10 associacions del poble fa dies que preparen una mini especialitat culinària que serviran el divendres 25 de maig, a partir de les 21 hores, a la plaça davant l’Ajuntament, mentre la Colla de Joves s’encarregarà de servir les begudes i ambientar musicalment la festa.

L’altre acte destacat és la Baixada d’Andròmines, que serà el dissabte 26 de maig a les 16 hores, quan els aleixarencs i aleixarenques més agosarats assumiran el repte de baixar a tota velocitat pel camí de Sant Antoni en els vehicles singulars que ells mateixos hauran preparat.

El programa també inclou divendres a partir de les 17 hores activitats per a la mainada a càrrec de l’associació la Biblio. L’endemà dissabte començarà a les 10.30 h a la plaça de la Vila amb una masterclass de zumba, mentre que a les 11.30 h hi haurà la plantada de gegants i l‘ofici religiós, per acabar el matí amb una escala birres a partir de les 12.30 h.

A la tarda, a la mateixa hora que tindrà lloc la Baixada d’Andròmines també hi haurà una tirada al plat al camp de tir, i un concert de dj’s locals a partir de les 12 de la nit a la Sala de la Societat la Unió.

L’endemà diumenge 27 de maig, el programa inclou una sortida de motos antigues a partir de les 8 del matí, un ofici religiós i un partit de futbol entre veterans i joves de l’Aleixar per acabar al vespre amb la representació de l’obra teatral “Déu”, amb un preu d’entrada de 5 euros.

La festa major de l’Aleixar està organitzada per la Societat Recreativa la Unió i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de les diverses entitats del municipi.

Trinitat 2018

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.