Natura i turisme a Salou

Natura i turisme a Salou

L’Ajuntament de Salou i el Patronat Municipal de Turisme treballen en l’elaboració del disseny d’un nou concepte i noves formes d’apreciar les platges i cales del municipi, així com del seu entorn. Perquè Salou, a més d’ostentar el merescut títol de capital del turisme de la Costa Daurada, és, també, natura. Tenir l’oportunitat d’explorar-la, recorrent el Camí de Ronda, gaudint del paisatge, de la seva rica biodiversitat, de la seva petjada geològica, i coneixent, a més, la interessant història del Cap Salou com a port natural, constitueix un veritable privilegi.

La creació de nous productes turístics relacionats amb el gaudiment dels recursos paisatgístics, així com l’estudi i conservació del llegat històric-artístic i cultural, comporta implícites un conjunt d’accions dirigides al patrimoni local, amb projectes compromesos amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient; com també amb el coneixement i difusió de la història local de Salou, com a base pel turisme cultural.

Actualment, la ruta del Camí de Ronda és el resultat d’una gestió responsable de l’Ajuntament de Salou, que ofereix espectaculars vistes i l’oportunitat de descobrir, per exemple, més de 80 espècies botàniques autòctones, algunes de les qualsestan protegides.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.