Neix EbreXperience, un portal per difondre l’oci i paisatge de les Terres de l’Ebre

EbreXperience

L’oci, la cultura, l’aventura i el paisatge protagonitzen EbreXperience, el nou portal audiovisual de les Terres de l’Ebre

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la realitat de les Terres de l’Ebre, ha nascut el portal EbreXperience que aplega en un sol espai totes les activitats relacionades amb l’oci i la cultura, els esports i l’aventura, la natura i la vida sana, l’allotjament i la gastronomia, els productes locals, el territori i el paisatge.

La iniciativa és fruit de l’aposta realitzada per Limícola Edicions que ha volgut situar sobre el mapa l’autenticitat d’una zona única, amb un patrimoni humà i idiosincràsia diferents, en uns moments complicats per la situació actual. www.ebrexperience.cat ofereix un espai gratuït per totes les empreses ebrenques per donar a conèixer els seus productes i activitats. Els impulsors del projecte han tingut clar des del principi que aquest nou espai web ha de tenir cost zero per a les empreses i entitats que s’hi podran localitzar.

Tal com expliquen els impulsors, la idea final és posar a l’abast de l’usuari del portal EbreXperience una àmplia varietat d’experiències que facin de les Terres de l’Ebre un referent d’oci, aventura, tradicional i de gastronomia de Catalunya. Cal recordar, a més, que les Terres de l’Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO l’any 2013.

Un dels plats forts del nou portal EbreXperience és la seva vessant audiovisual que es tradueix amb el canal eXp a través del qual es farà la descoberta de tot el territori ebrenc amb diverses sèries de programes que de manera periòdica aproparan a l’espectador imatges i detalls sobre esports d’aventura, enologia, medi ambient o llegendes i tradicions. El programa Caçadors de Gambusins, que presentarà el cantautor ebrenc Joan Rovira, revelarà les millors experiències d’aventura i paisatge per terra, mar i aire. L’oferta audiovisual es completarà amb les sèries Lo muixonòleg, la Bona Teca i De cara a Barraca. La interacció també serà possible a través de les xarxes socials perquè es podrà seguir a EbreXperience des dels seus diversos perfils de Facebook, Instagram, Twitter i TikTok.

Coincidint amb el llançament del nou portal, els seus impulsors volen premiar als seus usuaris sortejant tres regals: un vol en paramotor al Delta, una classe de tenis amb Albert Montañés i un dinar per a 2 persones al restaurant Villa Retiro, a Xerta, que té una estrella Michelin. Les normes de participació es podran seguir des de les mateixes xarxes socials que seran un canal de comunicació cabdal per seguir l’activitat del nou portal de les Terres de l’Ebre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.