Neix la Beca Canal Reus

Canal Reus i la Universitat Rovira i Virgili han signat un conveni per a la creació de la Beca Canal Reus, una beca que té l’objectiu de reconèixer la tasca dels alumnes dels graus dels estudis de la comunicació de la universitat del territori.
S’hi podran presentar tots els treballs que tinguin un format audiovisual. La temàtica d’aquests projectes és lliure.
Josep Pallarès, rector de la URV, assegura que amb aquest acord es reitera el compromís de la universitat amb el territori. Mentrestant, Mònica Cid, directora de Canal Reus, afirma que “la beca neix en motiu del 25è aniversari de Canal Reus i amb la voluntat de motivar els estudiants de comunicació”.

Un guardó de 1.500 euros
El guanyador l’escollirà un jurat format per cinc professionals: dos representants de la URV, dos més de Canal Reus i un cinquè nomenat per la Xarxa Audiovisual Local.
El treball premiat obtindrà un guardó de 1.500 euros i es projectarà en un acte a la Fundació Privada Reddis. A més, els treballs seleccionats poden ser emesos per Canal Reus.
La beca neix aquest 2024 amb la voluntat de tenir una periodicitat anual. En la primera edició s’hi podran presentar treballs de fi de grau que hagin estat distingits amb una qualificació d’excel·lent durant el curs 2023-2024.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.