Neix la “Misi”, un nou canal de comunicació i informació amb els joves

El Departament de Joventut de la Regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus presenta una nova eina de comunicació adreçada als i les joves de la ciutat, un canal de consulta on es pot accedir de forma gratuïta a través de la xarxa social Telegram. Amb el nom de «Misi» inspirat amb una abreviatura del nom de Misericòrdia, ofereix informació sobre diferents temàtiques que son d’interès pels joves de la ciutat: Activitats, orientació laboral, mobilitat, sexualitat, consums, cultura, transport, etc.

Per poder accedir al xatbot, només cal tenir l’aplicació Telegram al mòbil i buscar joventutreus. Un cop s’accedeix al xatbot ja es pot accedir a un xat on a través de preguntes que es poden escriure o bé a través d’uns menús, el xatbot acaba facilitant una resposta sobre la consulta del jove. En cas de no poder respondre, senzillament diu que no pot respondre. Les preguntes que quedin sense resposta, s’aniran treballant perquè la llarga pugui respondre la gran majoria de dubtes que rebi. En aquesta línia, la «Misi» anirà aprenent respostes a mida que es vagi entrenant. Aquest entrenament es basa en que hi hagi cada vegada més joves que interactuïn amb aquesta nova eina.

Finalment destacar que el Xatbot és un canal bidireccional, tant pot rebre informació com en pot enviar. D’aquesta manera, serà una eina que permetrà fer difusió entre els joves de forma activa i fins i tot permetrà filtrar demanar quina prefereixen rebre o quina no i tot de forma anònima. Aquest anonimat, afavoreix als usuaris poder interactuar de forma més  oberta i sincera amb el xatbot.

Darrera la «Misi»

Actualment la “Misi” té programats 290 “intents”. Els intents són el situacions on la “Misi” sap identificar la intenció del jove… per exemple: vol treballar, vol saber què pot fer avui, ….aquestes situacions les sap identificar en diferent llenguatge i és on va millorant el seu aprenentatge i perfilant.

En el temps de proves de la MISI, ha tingut 6403 interaccions amb de 66 usuaris de proves, on ha entès més del 80% de les peticions dels joves, un percentatge molt alt ja que han estat proves dirigides.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.