Neix Reus365 per unir tota l’oferta de lleure de la ciutat

L’Ajuntament de Reus ha donat a conèixer aquest matí Reus365, una proposta pensada per presentar a la ciutadania l’oferta de lleure de la ciutat, amb una marca pròpia i un portal conjunt on trobar la informació i fer les inscripcions. Des de les diferents regidories de l’Àrea de Serveis a la Persona s’ha treballat de manera transversal per caminar plegats vers una oferta d’activitats en temps no lectiu i en clau d’Educació 360, que es farà durant tot l’any i que comença amb la programació d’estiu d’enguany.

L’oferta eixampla el treball iniciat anys enrere adreçat a joves i incorpora a infants i famílies, amb la idea que, més endavant, s’obri també a altres col·lectius. Amb una comunicació estratègica i un tret de sortida conjunt de la programació, neix la marca Reus365 que escenifica l’activitat tots els dies de l’any i en totes les etapes vitals i en tots els entorns (dins i fora de l’escola).

També s’ha presentat la plataforma inscripcions.reus.cat, una única plataforma, compartida, on tothom que ho desitgi podrà informar-se, triar i buscar, i finalment apuntar-se a totes les activitats programades, inicialment, durant els mesos d’estiu. És una plataforma viva, a la qual s’hi aniran afegint activitats a mesura que es vagin programant i que tindrà actualitzada tota l’oferta.

Permet fer cerques per temàtiques, per edats i inclourà novetats constants, amb una mirada de ciutat.

Les regidories que han unit els seus esforços fins a aquest moment en aquest treball transversal són les d’Educació, Salut i Ciutadania, Benestar Social, Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Esports i, finalment, Cultura i Política Lingüística.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.