Neix TAUHOLOS

Fins ara hi havia dos centres ben coneguts a Tarragona que acompanyaven des de fa més de 20 anys la salut de tots els ciutadans: TAUSALUT i SALUT HOLOS, cadascun des de la seva especialitat sanitària particular. Ja feia molt de temps que col.laboraven
estretament i ara han decidit fer un pas més i unificar-se posant en marxa TAUHOLOS, el projecte de salut integrativa més gran de la província.
Així ara, en un únic espai, hi treballen més de 30 professionals de la salut: des de metges i psicòlegs passant per nutricionistes, psiconeuroinmulòlegs, fisioterapeutes, osteòpates i podòlegs. Tots aporten el seu gra de sorra per fer els tractaments més personalitzats i de proximitat. A TAUHOLOS cada persona es treballa de forma individualitzada.
La visió integrativa i el seu lema SALUT CONSCIENT és, sens dubte, el tret diferencial d’aquest projecte i l’enfocament de qualsevol teràpia que s’ofereix a TAUHOLOS recau en buscar la causa profunda del desequilibri.
A més, dues grans sales permeten acollir una trentena de propostes d’activitats de salut enfocades a millorar de forma activa els usuaris que les practiquen de forma regular.
Així, es poden trobar classes de ioga, pilates, gimnàstica hipopressiva, gimnàstica dolça i moltes activitats orientades a l’embaràs i postpart.
Aquest projecte agermana també tots els cursos i tallers que prèviament realitzaven els dos centres oferint coneixements sobre diferents temàtiques d’embaràs i criança però també de creixement personal i eines de gestió emocional com el mindfulness o l’educació emocional integrativa per als més menuts.
Tothom qui vulgui veure el nou local, de 480m2, situat al carrer Assemblea de Catalunya 4/10, pot fer-ho en la jornada de portes obertes d’aquest dissabte, d’11 a 14h, on també es podrà conèixer part de l’equip professional de TAUHOLOS.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.