New Yorker arriba a La Fira Centre Comercial

L’oferta de moda de La Fira Centre Comercial s’ampliarà ben aviat amb la propera obertura d’una botiga de New Yorker, la cadena de moda internacional que ocuparà una superfície de 1.400 m2 on oferirà als clients les millors ofertes en roba, calçat i complements d’home i dona.

New Yorker es va fundar el 1971 a Alemanya i el seu estil està centrat en una moda urbana i juvenil que segueix les darreres tendències, amb dissenys frescos i molt versàtils, amb materials de molta qualitat que destaquen per la seva comoditat, estil i personalitat.

A les seves botigues es pot gaudir d’una gran varietat de peces de diferents col·leccions incloses en un catàleg amb preus especials i descomptes en molts dels seus productes.

La botiga que New Yorker obrirà a, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, s’ubicarà a la Planta Carrer i se sumarà als més de mil establiments que la cadena de moda té repartits en 47 països i on hi treballen més de 21.000 empleats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.