‘Nocturnalia’ de Joel Santamaría

Aquest divendres 11 de juny a les 18:00 h, l’escriptor reusenc Joel Santamaría presenta la seva darrera novel·la “Nocturnalia”, ambientada a finals del segle III, un dels moments més desconeguts de l’Imperi Romà. La presentació es fa presencialment a la sala Central de la Biblioteca Central Xavier Amorós. 

Joel Santamaría viatja amb la seva novel·la a la Tàrraco d’aquella època. A la novel·la, editada per Espasa, del Grup Planeta, els habitants de  l’antiga capital romana s’hauran d’enfrontar a un conjunt de misteriosos crims que haurà d’investigar Julio Natal. Combinació de thriller i novel·la històrica, màgia negra, bruixeria i amors impossibles, l’autor retrata el dia a dia d’una societat entre els espais més emblemàtics que actualment són Patrimoni de la Humanitat.

Santamaría, nascut a Reus, és llicenciat en Filologia Hispànica i en Filologia Anglogermànica, va publicar la seva primera obra al 2013, “Dies Irae”, novel·la ambientada a l’Edat Mitjana. Posteriorment, ha editat “Humanofobia”, una obra distòpica que va quedar finalista del Premi Isaac Asimov de Ciència Ficció 2019.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.