Nou circuit de pàdel Maximum Sènior Garcia Riera

Maximum Pàdel Tour presenta el Maximum Sènior Padel Tour Garcia Riera, un circuit masculí i femení pensat per a persones de més de 40 anys. El primer torneig es celebrarà al club Gimnàstic de Tarragona del 30 al 3 d’octubre. El circuit comptarà amb 6 proves i conclourà amb una Master Final, amb la seu encara per concretar, que es disputarà el gener de 2022.

La presentació del Maximum Sènior Padel Tour Garcia Riera ha tingut lloc aquest matí al Golf Costa Daurada, un dels clubs que acollirà una de les proves d’aquest circuit, concretament del 25 al 28 de novembre. L’acte ha comptat amb la presència de Xavier Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DIR del Golf Costa Daurada, qui s’ha encarregat de donar la benvinguda als assistents abans de cedir la paraula a Marc Tarragó, director general Golf Costa Daurada.

“Pel Golf Costa Daurada és molt important acollir aquest circuit sènior de Maximum Padel Tour, ja que ens ajudarà encara més a convertir-nos en referents a nivell nacional”, ha explicat Tarragó.

Per la seva banda, Joan Bel, director de Maximum Padel Tour, ha explicat que “es tracta d’un circuit que vol potenciar el sènior, que els jugadors a partit de 40 anys puguin gaudir jugant contra jugadors de la seva edat”. Tal com ha concretat Bel, les categories es dividiran per sumatòria d’edats de la parella. En el cas del masculí hi haurà quatre: +90, +100, +110 i +120; mentre que en el femení hi haurà tres: +80, +90 i +100.

A més, Bel ha volgut agrair a les empreses patrocinadores Euroenergo i Banco Mediolanum, així com a Garcia Riera que dóna el nom a aquest nou circuit.

Xavier Garcia, director general de Garcia Riera, ha tancat l’acte de presentació explicant que “des del principi vam veure amb bons ulls la proposta d’aquest circuit i crec que amb Maximum Padel Tour podem fer una molt bona dupla”.

Com s’ha assenyalat, el circuit arrenca al club Gimnàstic de Tarragona i continuarà pels següents: Tennis Salou H2O, Club Tennis Tarragona, Club Tennis Reus Monterols, Golf Costa Daurada i Global Padel Sports.

Per a més informació: www.maximumpadeltour.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.