Nou espectacle del cicle ‘Paradigmes’

El ballarí reusenc Marc Jubete és el protagonista del nou espectacle programat en el marc del Cicle Paradigmes i que s’estrenarà al Centre d’Art Cal Massó els propers dies 20 i 21 d’abril, a les 20:30 h. L’espectacle de dansa porta per títol “BUNKER_Introspective”.

La proposta parteix del qüestionament sobre l’existència i el lloc que ocupa l’ésser humà en l’univers. Allunyat de les arrels, protegit dins d’un món artificial, l’ésser humà busca la seguretat i un sentit a la vida, i es posiciona, en un deliri col·lectiu, a un nivell superior de tot el que l’envolta. Tanmateix, no deixa de ser esclau de la ment, que distorsiona la visió i la perspectiva del món i que alimenta expectatives i inseguretats. Oblida que la supervivència depèn en gran manera de les accions més enllà de la mateixa existència. L’ésser humà no és ni el principi ni el final, només és una petita part d’un ball còsmic.

El seu creador explica que “BUNKER_Introspective” és l’adaptació per a un sol intèrpret de la peça “BUNKER”, que va ser en gran part el resultat de l’exploració amb ManNera Dansa durant tot el temps que la pandèmia va aturar gran part de l’activitat. Aquesta adaptació condensa així el treball de molts artistes en un de sol i, aquesta vegada, seré jo aquest intèrpret en solitari. Serà aquí doncs, al nostre Cal Massó, la primera vegada que m’hi aventuro. Bon viatge.”

La durada de l’espectacle és de 45 minuts. Les entrades ja estan disponibles al web https://www.museudereus.cat/ i tenen un preu de 4€. També es poden comprar a la recepció del Museu Salvador Vilaseca (raval de Santa Anna, 59) de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 h.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.