Nou programa de formació per a entitats de la ciutat

La Regidoria de Relacions Cíviques engega un nou programa de formació dirigit a les persones vinculades a les entitats de la ciutat. Sota el lema “Créixer com a entitat per a connectar la comunitat», s’han programat sis noves sessions formatives sobre informàtica, gestió d’associacions, difusió a través de les xarxes social s i tràmits amb l’administració.

La programació és fruit de les propostes que han fet les entitats aquest estiu i parteix de l’anàlisi de les necessitats d’aquestes, tenint en compte els canvis que han experimentat en els darrers temps en relació amb les gestions administratives, les noves formes de comunicació i la pròpia evolució del sector provocada pels canvis socials.

L’objectiu dels cursos és ajudar a les entitats a fer un pas endavant en la millora contínua de la seva gestió amb la finalitat d’augmentar la participació de les persones que hi formen part i obrir-se a la resta de la ciutadania captant la participació de nous públics.

La programació d’aquest últim trimestre de l’any incorpora novetats com la realització de cursos de més d’un dia per poder aprofundir en els temes de gestió i  l’emissió de certificats d’assistència.

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles afirma que “amb aquesta programació de tardor donem un pas endavant per millor la qualitat de la formació que oferim a les entitats de la ciutat, incorporant formadors i formadores de centres d’experiència reconeguda. Estem segurs que imprimirem més força a les entitats i les empoderarem com a pilars bàsics de la construcció de la ciutat repercutint en la seva riquesa i la seva pluralitat.”.

Com ja es habitual es combinaran els cursos presencials i en línia. Les persones inscrites en el format online rebran un enllaç als seus correus per participar-hi.

Els cursos són els següents:

Programa informàtic per a la gestió de socis i sòcies, la facturació i la generació d’activitats. Dilluns, 24 d’octubre, 7 i 14 de novembre de 19 a 21h. En línia

Gestió integral de les petites associacions Dimarts, 22 i 29 de novembre i 13 de desembre de 19 a 21h. En línia.

Endinsa’t a l’instagram. Dimecres, 23 de novembre de 18.30 a 21h. Presencial

El registre elctrònic d’apoderaments: «Representa i «Certificat digital (FNMT)». Dimecres, 30 de novembre de 19 a 20h. En línia

Canva, disseny per a tothom. Dijous, 1 i 15 de desembre de 19  a 21h. En  línia

Reels, l’eina més actual d’Instagram. Dimarts, 13 de desembre de 18 a 20.30h. Presencial.

Inscripcions

Les formacions són gratuïtes  i la inscripció ha de fer-se a través pel següent enllaç: 

https://forms.gle/bNLiWHJwfV5u1Sfu6

Per tenir més informació dels cursos es pot consultar l’enllaç https://www.entitatsreus.cat/que-oferim/formacio, trucar al 977010029 o enviar un correu a relacionsciviques@reus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.