Nova clínica veterinària a Reus

Reus Vet

En veritat no és nova, sinó que ens hem reinventat (després d’estar 30 anys al Raval de Sant Pere), hem escurçat el nom i ens hem traslladat uns 150 metres. Ara estem a la Riera d’Aragó 24, al costat del pàrquing de la Riera.

Hem ampliat i actualitzat les nostres instal·lacions i aviat inclourem el servei de perruqueria amb el que incorporarem un nou membre al nostre equip. Possiblement més endavant haurem d’ampliar amb la incorporació d’un altre veterinari (si algú està interessat, que es posi en contacte amb nosaltres).

Intentem com sempre oferir un servei amb experiència i bon tracte amb el client, i a més a més ara amb les noves  instal·lacions l’estança a les nostres dependències serà més confortable.

Agraïments; a la Isabel Sarda (companya durant més de vint anys) per ajudar-me a engegar-ho tot. I al Jordi Garcia (d’ EJF interiorisme) per fer possible aquesta realitat.

Les noves instal·lacions estan ubicades en la planta baixa d’un edifici  històric de la ciutat, datant la seva construcció de finals del passat segle XIX. Sota la direcció tècnica de l’empresa EJFstudio, s’ha aconseguit una remodelació de l’espai de manera molt acurada, oferint un entorn acollidor i eficient alhora de poder atendre als animals, com a pacients, i als seus propietaris com a acompanyants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.