Nova convocatòria del Concurs de pintades horitzontals

S’obre una nova convocatòria del Concurs de pintades horitzontals al que s’hi pot presentar qualsevol persona o grup de 2 integrants d’entre 18 i 40 anys. En aquesta ocasió, i per tercer any el concurs es fa en col·laboració amb la regidoria d’Educació i les pintades es faran en patis de les escoles de Reus.

Aquesta és la tercera edició del concurs que és fruit del treball col·laboratiu entre el departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadana i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus.

El concurs es troba dins el projecte Llambordes, un projecte que engloba un seguit d’actuacions artístiques en medi obert, al carrer o en espais singulars proposades, promogudes i coorganitzades per joves creadors de la ciutat; en aquest cas pintades de gran format i en horitzontal.

Enguany la intervenció es farà als patis de les escoles Sant Bernat Calbó i Cèlia Artiga.

Els artistes que ho desitgin han de presentar una proposta que es pugui adaptar a qualsevol de les dues pistes esportives que entren a aquesta convocatòria tenint en compte que s’hauran de respectar les línies que es defineixen a la convocatòria.

Les propostes s’hauran de fer arribar a través de la web https://joventutreus.cat/horitzontals

Per pintar es pot utilitzar qualsevol tècnica sempre i quan es respecti i permeti que l’espai on es pinti, s’hi pugui seguir practicant l’activitat per la qual va ser construït. L’estil i la temàtica dels treballs que es poden presentar al concurs és lliure, però no s’admetran treballs amb continguts obscens, xenòfobs, racistes, masclistes o qualsevol altre contingut que atempti contra la dignitat de les persones.

La intervenció a les escoles està prevista de fer abans de final de curs (maig-juny) i es buscarà que hi hagi una interacció entre els alumnes i els artistes seleccionats. 

Premi
El premi és de 1.000 € pels dos artistes seleccionats, amb el material a banda, i cada proposta és per a una pista diferent.

Els interessats en participar podran presentar els seus treballs fins l’11 de maig.

Podeu consultar les bases i la descripció tècnica al web de  https://joventutreus.cat/horitzontals

Podeu també consultar la convocatòria que s’ha publicat al BOPT del 12 d’abril https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20230412&anyp=2023&num=02926&v=i

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.