Nova edició del Guardó Internacional Pau Casals per a joves violoncel·listes

CasalsAward2018

La Fundació Pau Casals ha anunciat la nova convocatòria del Guardó Internacional Pau Casals 2022, que té com a objectiu donar suport a joves violoncel·listes en els seus estudis per tal que puguin perfeccionar la seva tècnica i desenvolupar el seu art mitjançant la formació amb professors destacats. Des de la seva creació el 1984, el Guardó Internacional Pau Casals ha esdevingut una gran oportunitat pels joves violoncel·listes.  

Des del 2020, el Guardó està obert a joves violoncel·listes de tot el món i ofereix un primer premi de 18.000 €, un premi especial AENA de 12.000 € i un tercer premi de 6.000 €. A més a més, la Fundació Pau casals oferirà promoció artística i assessorament professional als guardonats.  

Les novetats respecte a l’edició anterior són la designació de dos jurats de prestigi internacional, un per seleccionar fins a un màxim de vuit (8) finalistes a partir dels vídeos presentats en la sol·licitud de la convocatòria, i l’altre per escollir els guanyadors dels tres premis del Guardó després de visualitzar els vídeos qualificatius i assistir a l’audició final. Els membres del jurat per la selecció dels candidats finalistes son: els violoncel·listes Jérôme PernooPeter Thiemann, Erica Wise i l’assessor musical de la Fundació Pau Casals, Bernard Meillat. El jurat per l’audició final, està integrat pels violoncel·listes Henri DemarquetteMarie HallynckAsier PoloJulian Steckel i Bernard Meillat, assessor musical de la Fundació Pau Casals i secretari del jurat. 

Enguany la participació al guardó està oberta a estudiants de violoncel de tot el món que hagin nascutdesprés del dia 31 de de sembre de 2000. Els guanyadors i finalistes de les edicions anteriors, no podran participar ni optar al Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes.

El termini de les inscripcions i la presentació de candidatures és el 17 de maig de 2022 a les 00.00 h (CET) i l’audició final i el veredicte del jurat del Guardó Internacional Pau Casals tindrà lloc a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell el divendres 18 de novembre de 2022

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.