Nova edició del Programa d’acompanyament a la creació d’empreses a Mas Carandell

El proper dijous, 24 de febrer, s’enceta una nova edició del Programa d’acompanyament a la creació d’empreses que organitza la regidoria d’Empresa i Ocupació conjuntament amb Mas Carandell, adreçat principalment a persones emprenedores, i que tindrà lloc a les instal·lacions de Mas Carandell cada dijous fins el 7 d’abril.

L’itinerari formatiu, consta de 6 sessions presencials en horari de 9h a 11h, que es pot fer complert, o bé per mòduls. La seva finalitat és oferir, a través de tallers impartits per professionals experts i  entitats reconegudes, un conjunt de continguts i recursos essencials per posar en marxa un projecte empresarial i desenvolupar un pla de negoci amb unes mínimes garanties d’èxit.

El primer dels tallers d’aquest itinerari serà El core business: la teva eficàcia personal, a càrrec del consultor empresarial, coach i formador, Xavier Plana. A través d’una sessió experiencial s’aprofundirà, entre d’altres, en l’autolideratge de les persones que condueixen un negoci, així com en les aptituds i actituds que generen l’empoderament.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, explica que el programa vol oferir un recurs per aquelles persones que tenen una idea de negoci i acompanyar-los en les fases claus de la constiució de la seva empresa donant suport a l’esperit emprenedor a la ciutat.

Les següents sessions abordaran temàtiques com el pla financer, les diferents formes jurídiques a l’hora d’emprendre, l’estudi de mercat, el pla de comunicació i el darrer dijous, versarà sobre el mètode Canvas.

A l’última sessió, els participants que hagin assistit el 80% de sessions del programa, tindran l’oportunitat d’exposar el seu projecte i podran guanyar una sessió personalitzada de mentoratge amb el consultor David Martínez.

L’accés a les diferents sessions és gratuïta prèvia inscripció. Els grups són reduïts per tal que puguin ser sessions dinàmiques que responguin a les necessitats concretes dels emprenedors. Les inscripcions es poden fer a través de la plana web mascarandell.cat o presencialment a Mas Carandell.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.