Nova edició dels Bons Compra Salou

Aquesta acció promocional, que té efecte des del dilluns, 13 de novembre i fins el 13 de desembre, permet als ciutadans gaudir d’un 30% de descompte en les seves compres, en una àmplia varietat d’establiments locals, incloent-hi botigues de moda, serveis com perruqueries, acadèmies i centres de formació, restauració, joieries, joguines i electrodomèstics, fins a un descompte màxim de 30 € per persona.

Per ser beneficiari dels bons, és imprescindible estar empadronat o ser propietari d’un bé immoble a Salou, i major de 18 anys. L’estratègia no estableix un mínim de despesa per compra, garantint, així, una accessibilitat màxima i permetent que cada persona pugui acumular un estalvi de fins a 30 euros. 

Aquesta iniciativa demostra que l’Ajuntament és ferm en el seu suport al comerç, la restauració i els serveis de Salou, potenciant i promovent el consum local. Els bons, tal com assegura l’alcalde Pere Granados, són una bona ajuda per a les economies domèstiques. Una opinió coincident amb el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, qui recorda que aquesta campanya, que té força èxit entre la població, va néixer amb la intenció de reactivar, impulsar i dinamitzar l’economia local.

Aquesta és una clara oportunitat per als negocis locals de captar l’atenció dels seus veïns i generar fidelitat, mentre els consumidors poden aprofitar aquest impuls econòmic per anticipar les seves compres de Nadal. En aquesta edició hi participaran prop d’un centenar d’establiments.

Cal recordar que l’aplicació es posarà en marxa el proper dia 13 de novembre. El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge SMS al mòbil, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços adherits a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.