Nova presidència a la Unió de Botiguers

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

La Unió de Botiguers de Reus ha oficialitzat el canvi en la presidència de l’entitat. Rosa Lucas pren el relleu de Meritxell Barberà, que ocupava el càrrec des de març de 2020.
Rosa Lucas, que ja formava part de la Junta Directiva de la UBR, lidera aquesta nova etapa acompanyada de l’equip actual i amb voluntat de seguir creixent i treballant en benefici del teixit comercial de Reus. “Assumeixo el càrrec conscient de la responsabilitat que suposa i amb humilitat, il·lusió i ganes de treballar”, ha dit. La nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus ha destacat també que l’entitat s’esforçarà per enfortir “la marca Reus, que és sinònim de comerç de qualitat, amb bons productes, bon servei i especialització”.
Entre els reptes de la UBR en aquesta nova etapa destaquen la digitalització, la fidelització dels clients i l’obertura a nous públics, així com l’estímul per la creació de nous comerços. En aquest sentit, l’entitat seguirà buscant la complicitat d’administracions i entitats de la ciutat per avançar. Lucas ha agraït especialment la tasca realitzada per Meritxell Barberà al capdavant de la Unió de Botiguers. Per la seva banda, Barberà ha destacat que la UBR ha aconseguit doblar el nombre d’associats en els darrers tres anys. “Hem estat al costat del comerç de proximitat en un context social i econòmic ple de reptes i la fortalesa i experiència que caracteritzen al sector comercial de Reus ens han
ajudat a superar-los”, ha afegit.
A punt de celebrar el seu cinquantè aniversari, la Unió de Botiguers de Reus ha doblat el nombre d’associats en els darrers tres anys i actualment compta amb 260 comerços adherits.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.