Nova presidència a l’AEH de la Conca de Barberà

Ruth Ceperuelo és ja la nova presidenta de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà; substituint al president sortint Josep Ramon Guiu, qui durant cinc anys ha exercit com a representant del sector a la comarca. Josep Ramon Guiu, seguirà vinculat a la junta de l’AEHT com a vicepresident de relacions interterritorials.

Ruth Ceperuelo és propietària d’una empresa amb 6 cases rurals, 5 d’elles a La Conca de Barberà i tot i que va aterrissar per casualitat al sector de l’hostaleria l’any 2018, confessa que “és un sector que l’ha atrapat completament” i declara “agafar aquesta presidència amb molta il·lusió i ganes de fer coses en una comarca encara per descobrir on la clau de l’èxit és la unió dels seus associats per consolidar tots els esdeveniments que s’han dut a terme fins ara i crear-ne de nous”.

Durant aquests anys, Josep Ramon Guiu i el seu equip han organitzat múltiples jornades gastronòmiques amb la complicitat de l’Ajuntament de Montblanc, de Conca Activa i de diversos patrocinadors i institucions com la DO Conca de Barberà, promovent les Jornades del bacallà, la ruta Dimecres Tapa de Montblanc o els Sabors de la Conca de primavera i tardor, entre altres.

Durant el canvi de presidència, el Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha agraït a l’expresident la gran feina feta fins al moment regalant-li la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT. Josep Ramon Guiu ha volgut traslladar un missatge de suport i confiança a la nova presidenta per “la bona feina que estic segur durà a terme, per tal de seguir promocionant i defensant els hostalers de la comarca”. Amb aquesta renovació, la Federació AEHT segueix amb un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades la passada legislatura. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d’hostaleria del seu territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.