Nova presidència del Consell Comarcal del Baix Camp

Ernest Roigé, alcalde de Riudecanyes, ha estat escollit com a nou president del Consell Comarcal del Baix Camp per als dos primers anys de la legislatura 2023-2027 amb 25 vots a favor de diferents forces polítiques.

Acord polític entre les tres forces amb més representació comarcal
L’acord entre ERC-AM, JUNTS-CM i PSC-CP per compartir el govern comarcal durant el mandat 2023-2027 es basa en el desenvolupament de diversos serveis comarcals. Mentre pel que fa a l’organització de la corporació comarcal es durà a terme al ple d’organització de l’ens, que pròximament es convocarà.
La segona meitat del mandat, la presidència del Consell Comarcal correspondrà a Joan Josep Garcia, alcalde d’Alforja, que mentrestant agafarà la presidència de l’empresa pública comarcal de gestió de residus Secomsa.
En el discurs d’investidura, Ernest Roigé ha mostrat il·lusió i compromís a l’hora de desenvolupar la presidència del consell, així com la voluntat de continuar treballant els projectes engegats a l’anterior legislatura i que no s’han pogut finalitzar.

Desenvolupar la línia política, des de l’entesa
Roigé ha volgut remarcar la voluntat “de pacte i de diàleg” que hi ha entre els diferents partits polítics del consell. Un fet que propicia poder fer política des de l’entesa i de manera transversal per tal de poder arribar a totes les poblacions de la comarca. En aquest sentit, Roigé ha remarcat “la gran tasca” que fan els treballadors del Consell Comarcal del Baix Camp a l’hora d’oferir els serveis als municipis, ja que dels 28 que formen la comarca, cadascun d’ells tenen un nombre d’habitants, casuístiques i característiques diferents que cal tenir en compte.
Roigé ha volgut finalitzar el seu discurs, fent una particular declaració d’intencions: “En mi trobareu un president que vol recollir la millor essència de la tradició comarcal, i que arriba amb l’ambició que el Baix Camp continuï sent una comarca capdavantera. En mi trobareu un president amb mentalitat oberta, amb la màxima voluntat de diàleg i amb la mà estesa, que espera la màxima implicació i col·laboració de tots els membres de la corporació comarcal per tirar endavant els projectes que han quedat pendents de la passada legislatura”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.