Nova programació d’hivern-primavera a la Xarxa de Centres Cívics de Reus

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals presenta la nova programació d’hivern-primavera de la Xarxa de Centres Cívics per aquest quadrimestre. Fins el mes de juny s’han programat 144 activitats, cursos i tallers per donar resposta a múltiples interessos i àmbits d’interès de la ciutadania.

Com a novetats en aquesta programació s’incorpora una activitat infantil a cada centre cívic, per poder participar i col·laborar en el passaport cultural infantil que promociona la Regidoria d’Educació a les escoles de primària de la ciutat. També s’ha previst una programació especial per Sant Jordi que incorpora conta-contes a cada centre cívic i altres activitats per a la celebració d’aquesta diada.

Les activitats gratuïtes tindran continuïtat, entre altres propostes, amb el programa “En família” que proposa activitats per a tota la família amb sortides i rutes d’interès per la ciutat.

Activitats consolidades
En l’apartat de les activitats físiques i esportives s’ofereix una gran varietat de tallers i davant l’èxit i la demanda obtinguts s’han ampliat els horaris dels tallers d’hipopressius i es realitzarà un monogràfic de sol pèlvic. En l’àmbit de balls, com a novetat s’ha programat el flamenc i el ball shuffle i es continuarà amb el swing i els balls en línia, entre altres.

Les activitats vinculades a la cuina i la gastronomia també són molt populars i es continua amb una gran varietat de propostes com ara el taller d’entrants vegans, tapes d’estiu, de postres en got, melmelades , etc.

“La voluntat de ser encara més a prop de les persones i les entitats que en vuguin fer el lloc de trobada, marquen algunes de les novetats d’una programació que, un cop més, referma el paper dels centres civics com a epicentres de la vida ciutadana”, ha manifestat la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals en funcions, Marina Berasategui.

Com ja és habitual, s’ha programat un calendari d’exposicions que recorreran els diferents centres cívics amb temàtiques diverses que van des de la fotografia artística al compromís.

La Xarxa de Centres Cívics continua oberta a les entitats, grups i persones que necessitin un espai o punt de trobada.

Inscripcions
El termini de preinscripció a les activitats estarà obert entre el 7 i el 18 de febrer de 2022. Es faran preferentment per internet (inscripcions.reus.cat) o presencialment a les consergeries dels centres cívics, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h., en el cas que no siguin possibles les altres vies.

Els centres cívics prendran les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat dels usuaris (aforament, distància, desinfecció, etc…), d’acord a les directrius de les autoritats sanitàries.

Es continuarà amb la política de devolució de quotes. L’organització es reserva el dret d’anul·lar o modificar les activitats programades, i en aquest cas es retornarà l’import del curs o la part proporcional a les persones inscrites.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.