Nova prova de resistència de la Ganxet Pintxo en una edició de Primavera històrica

Balanç de la Ganxet Pintxo de Primavera 2018
Balanç de la Ganxet Pintxo de Primavera 2018

La Ganxet Pintxo tancava ahir al vespre la ruta de Primavera 2018 mantenint, intacta, la seva capacitat d’atracció.

Durant el cap de setmana s’ha registrat una grandíssima afluència als establiments participants. Alguns, fins i tot, han reconegut a l’organització haver superat el seu rècord històric. Aquesta dada és especialment rellevant tenint en compte, també, el condicionant meteorològic d’aquests últims dies, atenent la pluja intermitent de divendres i dissabte. Una circumstància aparentment adversa que no ha afectat la dinàmica de la ruta. Si a tot plegat hi afegim la bonança d’ahir diumenge que ha permès una major activitat als establiments amb terrassa, el balanç d’aquesta edició no pot ser més positiu.

En aquesta línia el president de la Cambra, Isaac Sanrpomà, ha volgut subratllar la fortalesa d’una ruta que, després de catorze edicions, continua “creixent, en quantitat i qualitat. La Ganxet Pintxo s’ha consolidat en el calendari ciutadà com un fet social de primer ordre amb un innegable predicament per part dels clients que no falten a la cita”. És per això que Sanromà ha destacat la bona feina “dels establiments participants, multiplicant recursos i esforços per atendre amb eficàcia la demanda. Aquesta és una ruta que requereix de molt de treball, aplicat i rigorós, per part d’aquells que hi volen participar oferint les seves tapes.
I s’ha de reconèixer que han superat amb nota un nou test de resistència considerant l’afluència massiva que han registrat durant aquests dies”.

Pel que fa als actes paral·lels d’aquesta edició de la ganxet Pintxo, cal destacar el centenar de seguidors de la ruta que dissabte a la tarda van tenir l’oportunitat d’assistir en directe l’enfrontament entre el Reus Deportiu i el Cadis de la Liga 1,2,3 després de guanyar les entrades gratuïtes que s’oferien a tots aquelles que participessin a la campanya “Marca’t un Pintxo” que s’ha realitzat a les xarxes socials. Precisament durant el descans del partit, disputat al camp municipal, el President de la Cambra va lliurar al seu homòleg roig-i-negre, Xavier Llastarri, una placa d’agraïment per la col·laboració entusiasta que el club demostra en totes aquelles iniciatives vinculades a la Ganxet Pintxo.

També destacar que aquesta propera setmana es farà el sorteig de la bicicleta, gentilesa de Decathlon, entre tots aquells clients de la ruta que s’han inscrit aquests dies a la cursa Herois per l’Alzheimer del Grup Oliva que es realitzarà diumenge vinent, 22 d’abril. I per últim apuntar l’èxit del concurs del Ganxet Mot, programat conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística, que ha superat el centenar de participants.

La Ganxet Pintxo Primavera 2018 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de l’Ajuntament de Reus i el patrocini d’Estrella DAMM.

Balanç de la Ganxet Pintxo de Primavera 2018

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.