Nova seu de l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) ha inaugurat la seva nova seu situada a l’Avinguda de Sant Jordi n. 23, baixos 3a (Edifici Bell-Park).

El nou local de l’entitat té una superfície de 200 m2 destinats a la pràctica dels jocs de taula de tot tipus (jocs de rol, de tauler, de cartes, amb miniatures, etc.) i altres activitats relacionades. Compta amb una ludoteca amb més de 500 títols, una àmplia col·lecció d’escenografia i 4 sales amb espai per a 24 taules de joc.
El canvi a un nou local de propietat consolida l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus com a una de les entitats sense ànim de lucre més actives de la ciutat, que porta des del 1994 oferint un espai de trobada i organitzant esdeveniments per a la difusió i promoció dels jocs de taula com a activitat social, cultural, educativa i participativa.
La a nova seu es troba oberta a totes les persones interessades en els jocs de taula, així com a les entitats, empreses i col·lectius que vulguin organitzar activitats relacionades amb aquesta afició lúdica.

Per tal de mostrar al públic les noves instal·lacions i poder explicar de primera ma el projecte de l’associació, el diumenge 23 de gener d’11h a 13h i de 18h a 20h es farà una jornada de portes obertes adreçada a tota la ciutadania.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.