Nova temporada a El Círcol

El proper dilluns, 2 d’octubre el Círcol comença la temporada 2023/24 amb una conferència sobre Ciberseguretat a càrrec José Luis Rojo soci consultor d’Ernst & Young que porta el lideratge de l’Àrea de tecnologia d’una de les 4 consultores més importants de l’estat. L’historiador i president del Centre d’Estudis Domènech i Montaner Carles Sáiz impartirà, dins l’any dedicat al gran arquitecte, la conferència “ Domènech i Montaner i els projectes no executats a El Círcol”. Per altra banda, el reusenc David Oliva, vicepresident global d’operacions i solucions digitals de T-Systems Internacional tancarà el cicle de conferències de l’any el dilluns 18 de desembre amb “Reus com a pont de talent tecnològic”. Abans però, hauran protagonitzat les conferències  del Círcol tindran també el president del Port de Tarragona, Saül Garreta i Jordi Just, darrer president de la Cambra de Comerç de Reus. 

Les novetats literàries

En el capítol de presentacions de llibres destaca la periodista i escriptora barcelonina amb àvia reusenca, Pilar Eyre que per primera vegada presentarà un llibre a la nostra ciutat, “De amor y de guerra”, el dilluns 4 de desembre. També presentaran els seus llibres  Miquel Esteve ‘Amor sense món” que narra la relació entre Hannah Arendt i  Martín Heidegger, Teresa Pont “El abrazo de los abuelos”, els periodistes Ferran Casas i Joan Rusiñol “España no es toca. Les cartes de l’estat al descobert”,  Jordi Tarragona amb “Los Arístegui, una familia, una empresa”; a més de  Montserrat Corretger amb “La pensió d’alemanys”.

Beer & Business

Dins el cicle de joves emprenedors destaca un tast de vins amb Totó Marqués, el Youtuber Marc Jardí i la directora de  RRHH de l’Hotel Mandarin Oriental Sílvia Forés (per confirmar)

La música com a protagonista

L’apartat musical comença amb la tarda d’òpera “Romeu i Julieta” i segueix amb diversos concerts en col·laboració amb l’ACR, en concret, Fernando Sant-Martin, el Quartet Telemann, Àlex Garrobé, i diferents peces del guitarrista i compositor reusenc establert a Xile Antonio Alba (Joan Antoni Hava i Ferré, 1873-1940).

El Bridge, el ball i les converses idiomàtiques bucs insígnia de les activitats

Dins l’apartat recreatiu pren protagonisme el Bridge amb les seves pools setmanals i també les ja tradicionals classes d’iniciació i perfeccionament setmanals d’aquesta matèria, així com el 48è Torneig Internacional de Bridge que se celebrarà el cap de setmana del 20 al 21 d’octubre. Cal esmentar també les populars classes i sessions de ball llatí i de tango i les converses d’anglès i francès “Speaking corner” i “En Francais s’il vous plaît »

Estrena d’un nou espectacle pluridisciplinar

Diumenge, 29 d’octubre tindrem un espectacle únic, una performance artística i pluridisciplinar  en la qual cinc artistes practicaran les seves especialitats (música, dansa, cant) inspirats pels diferents aromes creats pel Mestre d’Aromes Marcelo, que inundaran la sala. “La Il·lusió” un viatge a través dels sentits: aromes, música i arts escèniques

Els originals i reconeguts tastos trimestrals

Finalment, diumenge, 11 de desembre El Círcol obre les portes a tots els interessats en gaudir d’un “Tast d’ibèrics maridats amb De Muller”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.