Nova temporada del cicle familiar ‘Diumenges al Teatre’ de Cambrils

El cicle familiar “Diumenges al Teatre” de Cambrils obre una nova temporada amb quatre espectacles variats dins de les arts escèniques, que ompliran el Teatre del Casal Parroquial de pallassos, titelles, contes i grans aventures per a tots els públics.  

La programació arrencarà el 28 de gener amb els embolics plens d’humor de tres pallassos de l’espectacle Baksa de la companyia Toc de Gresca. Les titelles també tindran un paper protagonista aquesta temporada amb La Baldufa, que presentarà Embolic a la Granja el 25 de febrer, i  El Replà Produccions, que representarà El Club de les Valentes el 17 de març.  

Finalment, el 21 d’abril serà el torn dels “Contes Meravellosos” de la companyia Teatre Nu, que redescobreix els contes infantils de Lola Anglada i posa en valor la figura d’aquesta destacada escriptora i il·lustradora catalana.  

Tots els espectacles es portaran a terme a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de Sant Pere, s/n). El preu de les entrades és de 6 euros i es poden comprar de manera anticipada a www.entrapolis.com

El regidor de Cultura, Jordi Barberà, ha afirmat que el teatre familiar és una oportunitat perquè petits i grans comparteixin una activitat cultural divertida i alhora permet l’aprenentatge de valors com  l’amistat, l’estima o l’empatia.  

El cicle “Diumenges al Teatre” està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’entitat local La Teca Teatre. L’activitat va néixer ara fa 23 anys per apropar les arts escèniques de qualitat als més petits i petites.  

Les entrades es posaran a la venda a partir del 17 de gener de 2024 a www.entrapolis.com a un preu d’entrada únic de 6 euros per a l’entrada general. 

Aquest any hi ha un increment de preu que s’ha produït per una regularització de preus, ja que feia més de 10 anys que es mantenia el mateix import. Però al mateix temps s’ha aprovat un descompte del 50% que s’aplicarà a les famílies nombroses. Les persones beneficiàries podran comprar l’entrada amb aquesta reducció però caldrà que presentin el carnet acreditatiu juntament amb el tiquet.  

 

DIUMENGES AL TEATRE  2024 

A les 17,30 h al Teatre del Casal Parroquial, plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils 

28/01/2023 

Cia. Toc de Gresca presenta 

BAKSA

El Sr. Edetti vol celebrar la més gran de les festes, ho farà amb l’ajuda dels seus amics Etorini i Parelina, però els 3 pallassos acaben en un gran embolic ple d’humor. 

25/02/2024 

La Baldufa presenta 

EMBOLIC A LA GRANJA 

En una Granja on conviuen diversos animals desapareix un ou de la senyora gallina. Tothom desconfia d’en Corb, un estranger. Trobaran la manera d’arreglar els malentesos?  

17/03/2024 

El Replà Produccions presenta

EL CLUB DE LES VALENTES  

En Pot era alt i fort. Pensava que tots els problemes se solucionaven amb la força. Tothom estava atemorit, però aquesta situació va arribar a la seva fi amb El Club de les Valentes. 

21/04/2024 

Teatre Nu presenta

CONTES MERAVELLOSOS 

La Lola viu tancada a casa i recorda com, de petita, passava hores jugant i imaginant-se contes meravellosos amb personatges fascinants. Homenatge a l’autora i il·lustradora Lola Anglada. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.