Nova temporada del Cineclub

El Cineclub del Centre de Lectura de Reus estrena la nova temporada aquest dijous 11 de gener amb la projecció de la pel·lícula Godland, de Hlynur Palmason. Totes les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada els dijous, a les 20.30, al Teatre Bartrina. Els títols dels mesos de gener i febrer programats són els següents:

11 de generGodland, de Hlynur Palmason. Islàndia, 2022. 143 min.

Al final del segle XIX, un jove sacerdot danès arriba a Islàndia amb la missió de construir una església i fotografiar els seus habitants.

18 de generIl sol dell’avvenire (El sol del futuro), de Nanni Moretti. Itàlia, 2023. 95 min.

Un cineasta italià es prepara per rodar la seva nova pel·lícula. Però entre la seva parella en crisi, el seu productor francès a punt de la fallida econòmica i la seva filla que no li fa cas, tot se li gira en contra.

25 de generLes Choses humaines (El acusado), d’Yvan Attal. França, 2021. VOS. 132 min.

Els Farel tenen un fill exemplar, l’Alexandre, el qual coneix la Mila, la filla de la nova parella de la seva mare, i la convida a una festa. L’endemà, la noia presenta una denúncia contra Alexandre per violació.

1 de febrerMaster Gardener (El maestro jardinero), de Paul Schrader. EUA, 2022. 111 min.

Narvel Roth és el meticulós horticultor de Gracewood Gardens. Està tan dedicat a cuidar els jardins d’aquesta històrica finca com a complaure la seva cap, la rica vídua Sra. Havernhill.

8 de febrerWalk Up (En lo alto), de Hong San-soo. Corea del Sud, 2022. 97 min.

Un director de cinema de mitjana edat visita amb la seva filla, que no ha vist en anys, un edifici d’una dissenyadora d’interiors. Hi són perquè és el que vol estudiar la noia. La dissenyadora els mostra planta per planta les reformes que ha fet.

15 de febrerCerrar los ojos, de Víctor Erice. Espanya, 2023. 169 min.

Un cèlebre actor espanyol desapareix durant el rodatge d’una pel·lícula. Tot i que mai no s’arriba a trobar el seu cadàver, la policia conclou que ha patit un accident a la vora del mar. Molts anys després, el cas torna a l’actualitat arran d’un programa de televisió.

22 de febrerLe otto montagne (Las ocho montañas), de Felix Van Groeningen i Charlotte Vandermeersch. Itàlia, 2022. 147 min.

Pietro és un noi de ciutat i Bruno és el darrer nen d’una localitat de muntanya oblidada. Amb el pas dels anys, Bruno es manté fidel a la muntanya, mentre que Pietro va i ve.

29 de febrerYin Ru Chen Yan (El regreso de las golondrinas), de Li Riujun. Xina, 2022. 131 min.

La humil i senzilla Ma i el tímid Cao han estat expulsats de les seves respectives famílies i obligats a contraure un matrimoni concertat. Ara hauran d’unir forces i construir una llar on sobreviure. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.