Obert el concurs literari Ficcions

Obert el concurs literari Ficcions

La 13a edició del Concurs Ficcions, organitzat per l’AMIC, arriba sota el títol de “l’art de crear històries” s’adreça a estudiants de secundària i batxillerat

El concurs literari “Concurs Ficcions” ja està obert al web www.ficcions.cat el termini d’inscripció per la 13a edició, `l’art de crear històries’, que l’any passat va comptar amb la participació de més de 3.660 estudiants de més de 270 centres educatius. L’objectiu del concurs és impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària i Batxillerat amb inquietuds literàries i culturals.

El concurs es desenvolupa a través del web www.ficcions.cat, un punt de trobada on, a més de publicar-hi les seves històries, els participants podran trobar-hi notícies, entrevistes i enllaços d’interès.

Ficcions proposa cinc inicis extrets de les següents obres publicades: El secret del Bosc Vell de Dino Buzzati, Uns quants dies de novembre de Jordi Sierra i Fabra, La Faula de Guillem de Torroella, L’assassí que estimava els llibres de Martí Domínguez i Sobre la terra impura de Melcior Comes. A partir d’aquests fragments, l’alumnat ha de crear una història de tres capítols. La participació pot ser individual o en grup de fins a tres persones.

La pujada del primer capítol començarà l’11 de gener de 2021 i el concurs s’acabarà el 29 de març, data límit per entregar el tercer capítol. L’organització del concurs premiarà les millors històries de cada territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.