Obert el termini per sol·licitar els ajuts de la Diputació de Tarragona per a la publicació de llibres locals i comarcals vinculats a la demarcació

La Diputació de Tarragona ja ha obert el termini per sol·licitar els ajuts de la institució per a la publicació de llibres i altres publicacions amb continguts o autoria amb vinculació amb la demarcació de Tarragona. Aquesta convocatòria específica (‘Subvencions pel foment i difusió de publicacions locals i comarcals o d’interès per a la demarcació de Tarragona. Any 2021’) està dotada amb un total de 136.000€.

Fins al 30 de desembre, els ens locals i les persones físiques i jurídiques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès poden demanar-les. Es consideren subvencionables totes les publicacions ja editades, de qualsevol gènere literari: assaig, poesia, narrativa i dramatúrgia, còmic i obres il·lustrades, llibres per públic infantil i juvenil, llibres de caire humanístic o científic, d’autors de la demarcació de Tarragona o editades a la demarcació i/o de temàtica referida a algun aspecte de la demarcació de Tarragona. D’altra banda, se n’exclouen els fullets i materials divulgatius o turístics, plànols, mapes, revistes locals i revistes temàtiques, butlletins municipals, programes de festes, llibres de text, catàlegs d’exposicions i fonogrames i totes aquelles que no disposin del corresponent codi ISBN o ISSN, entre altres conceptes. L’import mínim de cada subvenció és de 300€, i el màxim, de 2.500€.
A través de la seu electrònica de la Diputació (https://seuelectronica.dipta.cat/inici) es pot accedir a informació detallada sobre aquesta convocatòria, i també s’hi poden presentar les sol·licituds.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.