Oberta la inscripció a la VI Jornada tècnica “Nous escenaris, noves estratègies” de la MIDIT, prevista per al 19 d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant

Està organitzada per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip

Programa Cartell VI Jornada Tècnica 2019

El dissabte 19 d’octubre tindrà lloc la V Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “Nous escenaris, noves estratègies”, a partir de les 17 h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet (Sala Bonet Castellana). Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ho poden fer fins al 18 d’octubre a través del web www.midit2020.com o del telèfon 977569030. La inscripció és gratuïta.

Aquesta jornada està adreçada a tothom i, especialment, als agents del sector públic i a les empreses dels municipis que aplega la Mancomunitat. L’objectiu, una vegada més, és generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori,  perquè debatin sobre els sectors estratègics; i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

En aquesta edició, s’ha programat una ponència inaugural sobre «Planificació estratègica i desenvolupament local», a càrrec de Mateo Hernando López, cap de servei de Desenvolupament Econòmic Local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

I a continuació, la gerent de Turisme de Lloret de Mar, Elizabeth Keegan, donarà a conèixer l’experiència de reconversió turística d’aquest municipi gironí, per un model de desenvolupament turístic sostenible compartit pel sector públic i pel sector privat.

Tot seguit, Eduard Jiménez Hernández, director de l’Àrea de Presidència i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, presentarà una altra experiència en planificació estratègica. En aquest cas, la de la Conca del riu Ripoll i la Riera de Caldes. En aquesta estratègia territorial hi participen 14 municipis, que treballen conjuntament per fer front a reptes comuns, com la millora de la qualificació professional, la transformació productiva i l’evolució cap a la indústria 4.0 o la priorització ocupacional a col·lectius en risc d’atur crònic.

A més, abans del final de la jornada, previst a les 20 h,  hi haurà un torn de de preguntes per als assistents.   

Aquesta jornada està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC) i pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.