Oberta la presinscripció per a les escoles d’art i disseny de Reus i Tarragona

Les escoles d’art i disseny de la Diputació a Reus i Tarragona ofereixen per al curs 2023-24 un total d’11 cicles formatius de grau superior en l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny. Els centres són un referent educatiu a la demarcació de Tarragona en aquestes disciplines: ofereixen estudis reglats i de qualitat, que busquen capacitar l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió.

El termini per a inscriure’s a les proves d’accés per accedir-hi ja està obert, i finalitza el dia 20 de març. Les proves d’accés tindran lloc al mes de maig i s’adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que estableix la Generalitat de Catalunya per accedir directament als cicles de grau superior.

 A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) es poden cursar 7 cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’oferta formativa de grau superior de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) se centra en els cicles formatius de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Infografia 3D i Projectes i Direcció d’obres de decoració.

El web https://www.dipta.cat/estudiarartidisseny aglutina tota la informació dels cicles, tant de l’oferta formativa com del calendari per a la inscripció.

Un any més, a l’Espai de l’Estudiant de Valls

Les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i Reus participen un any més a l’Espai de l’Estudiant de Valls.

L’Espai de l’ensenyament de les comarques de Tarragona se celebra aquest dijous i divendres a la Sala Kursaal de Valls. Aquest dijous s’ha donat el tret de sortida a la fira, que aglutina tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.