Obertes les preinscripcions a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, fins al 18 de maig

Obertes les preinscripcions a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, fins al 18 de maig

 

Els alumnes més joves, de 5 i 6 anys, disposen d’una vintena de places per accedir al estudis en aquest centre de referència d’ensenyament musical

Fins al dia 18 de maig, les famílies poden realitzar la preinscripció dels alumnes de nou ingrés, de 5 i 6 anys d’edat, als estudis de música de  l’Escola i Conservatori de la Diputació a Reus. Amb un professorat altament qualificat, recursos i instal·lacions capdavanteres, els nens i les nenes contacten amb la música a través dels primers cursos dels estudis de Nivell Elemental que ofereix el centre.

Educació musical de qualitat que tenen continuïtat amb els estudis professionals

Els ensenyaments de Nivell Elemental que es cursen a l’Escola i Conservatori de Música, fins als 12 anys, ofereixen la formació pràctica i teòrica necessària per gaudir de la música de forma individual i en grup, aprofitant un entorn socialitzat i de creixement personal. L’alumnat, ben aviat, pren contacte amb l’instrument triat per realitzar el seu aprenentatge individual, que es combina amb la participació a les diferents agrupacions musicals del centre.  Els instruments als quals poden optar per al seu estudi són: piano, guitarra, clarinet, flauta travessera, saxofon, oboè, fagot, trompeta, trompa, tuba/bombardí, trombó de vares, percussió, violí, viola, violoncel i contrabaix.

Un cop culminat el nivell elemental  a l’Escola, l’alumnat pot continuar els seus estudis en el mateix centre, en el marc dels ensenyaments de Grau Professional que ofereix el Conservatori. L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus s’ubica a l’edifici del Palau Bofarull de Reus (Llovera, 15) i a les noves instal·lacions, situades al carrer Sant Jaume 9-11, que incorporen moderns espais amplis i diàfans per dur a terme l’activitat educativa.

Per a més informació us podeu adreçar a la secretaria del centre o contactar a través de telèfon: 977 34 59 50 o al Web: www.dipta.cat/cmreus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.