Obertura de la nova botiga física de l’empresa hidràulica Llaberia Group a Reus

La nova botiga física Llaberia Hydraulic Shop acaba d’obrir les portes aquest passat dimecres 18 de setembre al polígon Agro Reus.

Després de diversos mesos treballant en aquest nou projecte, Llaberia Group finalment ha estrenat aquesta 18 de setembre un nou punt de venda físic en el polígon Agro Reus. A través de l’obertura d’aquest nou punt de venda, Llaberia, aspira a cobrir amb major eficàcia les necessitats dels clients del territori.

Avui dia, l’empresa de solucions hidràuliques globals ja compta amb dos punts físics, un a Montbrió del Camp, el qual segueix sent la botiga principal i seu de l’empresa, i l’altre a Reus, Tarragona.

Després d’analitzar el mercat actual, Llaberia ha decidit obrir aquesta nova botiga a l’Agro Reus. La seva ubicació està perfectament situada, ben comunicada, i amb espai suficient i zona d’aparcament per poder rebre còmodament als clients de la zona.

Llaberia Hydraulic Shop a l’Agro Reus compta amb 1.500 metres quadrats aproximadament, distribuïts en diferents àrees, en les que els clients podran trobar una gran diversitat d’articles de jardineria, reg, ferreteria, piscines i spas, obra civil, tractament de l’aigua, dipòsits, fontaneria, etc.

L’objectiu de l’obertura d’aquesta nova botiga és aconseguir un tracte més proper amb el client de la zona, poder oferir un servei més personalitzat, aconseguir un major nombre de clients, tant particulars com professionals, del territori, i seguir potenciant la resta dels seus serveis a escala local.

La inauguració d’aquesta botiga consolida una vegada més a l’empresa de solucions hidràuliques a la zona de Tarragona com a empresa referent del sector. En un futur, Llaberia no descarta obrir una tercera botiga a mig-llarg termini per seguir ampliant la seva cartera de clients i la seva presència en el territori. Aquests dos últims mesos han estat temps de canvis i innovacions per Llaberia Group, ja que fa menys d’un mes van publicar la seva pàgina web totalment renovada i optimitzada per potenciar la usabilitat, navegació i accessibilitat. Gràcies a aquesta renovació de la web, ara ofereixen més informació i més completa, alhora que més facilitats perquè els clients demanin els productes o serveis que requereixin.

www.llaberiagroup.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.