Obre la Botiga de la Festa Major a la plaça del Castell

La Botiga de la Festa Major obre a la plaça del Castell amb diferents novetats per vestir la ciutat de festa. Després que hagi passat pel Mercat Central i pel Mercat del Carrilet, a partir d’aquesta tarda a les 17:30 h estarà oberta fins al final de la Festa Major al Centre Cultural el Castell. 

Els dies i horaris d’obertura són els següents: 

– Del divendres 17 al dijous 30 de juny, de 17.30 h a 20.30 h

– Dies 18, 25, 26, 27, 28 i 29 de juny, també, de 10.30 a 13.30 h

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “aquest Sant Pere 2022 hem fet un esforç especial per intentar vestir la ciutat de festa, des de les nostres cases, amb domassos; a nosaltres mateixos, amb la samarreta de la Festa Major; els comerços, amb les lones per protegir-los del foc, o la canalla, amb la gorra de les Capses de la Festa Major”. 

Des de ReusCultura s’ha editat enguany el Domàs de la Festa Major perquè els ciutadans el pengin als seus balcons. Se n’han fet 5.000 exemplars i es repartiran gratuïtament, fins a esgotar les existències, a la Botiga de la Festa Major a partir d’aquest divendres dia 17 de juny. 

Pel que fa a la samarreta de la Festa Major, s’ha fet amb alguns detalls del cartell d’enguany i també es pot comprar a la Botiga de la Festa Major, amb diferents tallatges per a totes les edats. 

D’altra banda, s’han realitzat diferents lones ignífugues per protegir els aparadors durant les cercaviles de foc. Aquesta festa, les noves lones es podran veure al Carrer Major i estan decorades amb imatges relacionades amb la festa.

Finalment, la darrera de les iniciatives que s’ha organitzat com a novetat enguany per vestir la ciutat de festa està lligada amb les Capses de la Festa Major, unes capses d’aprenentatge gràcies a les quals els centres educatius de la ciutat han treballat diferents aspectes de la festa amb els nens i les nenes.

Amb les capses la canalla descobria un enigma, havia de trobar on són les claus de Sant Pere. Doncs bé, tota la canalla que hagi descobert on són les claus pot recollir un regal passant per la Botiga de la Festa Major. Es tracta d’una gorra, de la qual se n’han editat 2.000 exemplars i es repartirà el dia 28 de juny. Tots els nens i les nenes que hagin treballat amb les Capses de la Festa Major hauran aconseguit una polsera que podran bescanviar per una gorra de regal. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.