Òptica Activa, Protegeix els seus ulls de les pantalles

Us heu fixat que avui dia els infants entren molt aviat en contacte amb les noves tecnologies? I que cada cop passen més estones a l’aire lliure? En ambdues situacions nens i nenes es veuen exposats a la llum nociva. Aquesta llum l’emet el sol de forma natural i també fonts de llum artificials com els LEDs, les tauletes, els telèfons intel ·ligents… una llum alhora fonamental i nociva per a la nostra salut ocular.

Mentre la llum blau-violeta és perjudicial per a les cèl·lules de la retina, la llum blau-turquesa, en canvi, és un complement essencial que ajuda al benestar general i als cicles vitals (son, memòria…). Amb els vidres Crizal Prevencia Kids UV proporcioneu als vostres petits una lent que filtra la llum perjudicial sense privar els seus ulls de la necessària llum blau-turquesa.

Els ulls de nens i nenes són els més vulnerables als perills de la llum. Com que el seu cristal·lí és molt transparent, deixa passar tota la llum visible i – amb ella- una certa quantitat de raigs UV que travessen d’aquesta manera la retina. És fonamental tenir en compte que els seus ulls estan tres cops més exposats a la radiació UV que els dels adults. És per això que el vidre Crizal Prevencia Kids UV té un avantatge respecte a d’altres lents: bloqueja els rajos UV, tant els procedents de la cara externa com els que reflecteix la pròpia lent. Resumint, aquests innovadors vidres proporcionen una protecció selectiva deixant passar només la llum beneficiosa per a l’organisme i evitant la llum blava dels dispositius electrònics tot garantint un contrast excel·lent i una perfecta qualitat de visió, cosa fonamental durant l’aprenentatge.

Com sempre, a Òptica Activa, t’oferim les millors solucions per tal que puguis proporcionar als teus fills una visió clara i saludable

 

Òptica Activa Reus
Monterols, 36 43201 Reus
reus@opticaactiva.com
977 127 311

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.