Optimisme al comerç amb la recuperació d’activitat del cap de setmana

Optimisme al comerç amb la recuperació d'activitat del cap de setmana

Els dissabtes representen aproximadament el 30% de les vendes de tota la setmana per al comerç de proximitat. La UBR celebra la recuperació de l’activitat el cap de setmana i el sector arrenca la temporada de primavera amb optimisme davant la possibilitat de compensar part de les pèrdues dels darrers mesos.

La Unió de Botiguers de Reus fa un balanç molt positiu del primer cap de setmana de represa d’activitat, després de deu caps de setmana de tancament forçat per al comerç no essencial i restriccions de mobilitat. L’entitat constata les bones sensacions dels seus associats i associades després de la primera jornada de dissabte amb tot el comerç obert a la ciutat.

Segons dades de l’entitat, els dissabtes representen aproximadament el 30% de les vendes de tota la setmana per al comerç de proximitat. Per aquest motiu, la recuperació d’una jornada estratègica per les vendes genera esperança dins el sector. El comerç encara la temporada de primavera amb cert optimisme davant la possibilitat de compensar part de les pèrdues dels darrers mesos. La Unió de Botiguers de Reus insisteix en l’esforç que està fent des del primer dia al sector per oferir una experiència de compra totalment segura a cada establiment. L’entitat defensa el compliment exhaustiu de les mesures higièniques i de control d’aforament que han de permetre el manteniment de l’activitat en les properes setmanes i el batec del comerç de proximitat a la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.