Pacients de Covid 19 i familiars ja poden estar en contacte a través de videoconferència

Pacients de Covid 19

D’altra banda, en casos concrets prèvia valoració per part de l’equip assistencial i d’acord amb els familiars, l’hospital facilita l’estada d’un acompanyant a la mateixa habitació de la persona ingressada

Els pacients amb Covid 19 i els seus familiars i amics poden estar connectats per videoconferència a través d’unes tauletes digitals que l’Hospital ha adquirit gràcies a les donacions econòmiques realitzades per empreses i particulars. En concret, s’han adquirit 25 tauletes a les quals se’ls hi ha instal·lat una aplicació gratuïta de videotrucada per tal que familiars, amics i pacients puguin estar en contacte sense cap cost.

Així mateix, les tauletes també incorporen l’accés a Telegram i, concretament, a la iniciativa de l’Hospital “Tot anirà bé, a prop del meus” on la ciutadania hi pot enviar cartes, escrits i dibuixos de suport als pacients ingressats per coronavirus. En aquest moment ja es poden consultar més de 600 missatges d’ànim.

Acompanyament als pacients ingressats per Covid

D’altra banda l’Hospital permet, en casos concrets, prèvia valoració individual per part de l’equip assistencial i d’acord amb la família, l’estada d’un acompanyant a la mateixa habitació de la persona afectada pel Covid 19 sempre que aquest es confini durant tot el període d’ingrés. Aquesta mesura, que ha rebut una molt bona acollida per part dels familiars, ajuda a millorar l’estat anímic dels pacients i afavoreix la seva recuperació a més de donar tranquil·litat a les famílies.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.