Paco el Perro Listo subministra menjar de gos a domicili i realitza les seves classes d’ensinistrament telemàticament

Paco el Perro Listo

Paco el Perro Listo s’ha posat les piles i reparteix als seus clients l’equivalent a dues setmanes de dieta a domicili. A més a més, per poder continuar amb l’ensinistrament de cada gos, realitza les seves classes d’ensinistrament telemàticament de manera individual, d’aquesta manera tant les persones com els gossos poden continuar amb el calendari i les activitats d’educació canina.

En la situació que ens trobem actualment, hem vist la necessitat de canviar la manera en la que aprenem. No només s’han tancat els col·legis i universitats, també els centres d’ensinistrament de gossos. La necessitat de continuar amb el calendari d’activitats i d’animar als amos dels gossos a continuar amb l’educació per a no perdre el fil és el que ha fet que en Paco, de Paco el Perro Listo, busqués noves formes d’impartir classe i ajudar els seus clients. En Paco porta des del 1983 fent-se càrrec d’una part molt important de les nostres famílies, els gossos, des del seu centre ubicat a les afores de Reus en mig de la natura, on compta amb botiga, centre educatiu i residència, el que recordem com a “Residencia Tres Pirañas”.

En Paco ha buscat una solució i ha organitzat classes mitjançant videotrucades. Aquestes classes són sessions individuals on t’ensenya exercicis per a que puguis realitzar en espais petits i puguis fer sol des de casa per a no perdre la rutina. Hem de tenir en compte que els gossos són simples i la rutina és molt important per a mantenir la seva estabilitat. Les primeres sessions han encantat als amos, com diu la Magda, clienta de Paco el Perro Listo: “He realitzat la primera classe i m’ha agradat molt la sensació. És totalment diferent a una classe convencional i el gos ha estat molt concentrat, és una nova forma d’aprendre a connectar amb el gos.”

També ha creat un grup de WhatsApp on ha afegit tots els seus clients. I això? Per a què? Molt senzill. Els amos envien vídeos seus fent els exercicis proposats pel Paco a la sessió individual i així, entre tots, poden comentar i, sobre tot, aprendre dels vídeos d’altres companys. I a sobre, s’envien “memes” per alegrar-se el confinament!

Un altre punt molt important que ha portat a terme Paco el Perro Listo és la gestió de subministrament de productes d’alimentació canina a tots els seus clients a domicili sense cap càrrec extra, de manera que els amos no s’exposen i poden continuar alimentant el seu gos de la forma més exclusiva.

La dieta que reparteix en Paco està basada en la dieta BARF, la qual està específicament dissenyada per a les necessitats de cada gos i feta amb ingredients totalment naturals. La dieta BARF consisteix en emular el que menjaria un gos de forma natural, com són la carn, les fruites i les verdures. A la botiga d’en Paco s’hi poden trobar aquests productes presentats en un format còmode per a poder substituir el pinso industrial que és la forma més còmoda d’alimentar al teu gos, però no la més saludable.

Aquesta dieta aporta una llarga llista de beneficis pel teu gos: longevitat, benestar, estabilització del sistema nerviós. Amb una dieta ben dissenyada i adaptada tenint en compte cada aspecte del teu gos, tal com fa en Paco, es poden solucionar diferents problemes que hem assumit com a normals, però que no ho són, com pot ser el sobrepès, la caiguda del pel, les al·lèrgies, entre d’altres.

I així ens ho diu en Gregori, consumidor de la dieta BARF: “Fa uns mesos la Boira es va aprimar moltíssim, no volia menjar el pinso industrial i estava sempre inquieta. Vaig començar guiat per en Paco a alimentar la Boira amb la dieta BARF i va millorar moltíssim. Li hem notat en tot: el pel, la olor i també en lo contenta i tranquil·la que està.”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.