‘Paisatge km 0’ a l’Hospitalet de l’Infant

El Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’exposició fotogràfica “Paisatges km 0. Sorpresa i aventura de proximitat”, obra de Roberto Bueno.
Aquesta mostra s’inaugurarà el proper divendres 6 de maig, a les 19 h, a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer i es podrà veure fins al diumenge 22 de maig (de dilluns a divendres, de 19 a 21 h; i dissabtes i diumenges, de 10 a 12 h).
L’exposició es compon de 25 fotografies en format mitjà que mostren enclavaments situats a menys d’11 km del nucli urbà de l’Hospitalet de l’Infant. Encara que els llocs de vegades siguin coneguts, les fotografies els mostren en una manera original i desconeguda per a la majoria, amb la intenció de generar en el visitant sorpresa i ganes de descobriment i aventura.

Les imatges es posaran a la venda i la recaptació es destinarà a dues entitats locals: l’AssocIació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant (ASHOFI) i ESTEMAQUÍ, un grup de famílies amb nens i nenes amb capacitats diferents que treballen per la inclusió social d’aquests.

Roberto Bueno, veí de l’Hospitalet de l’Infant, és naturalista i fotògraf de vocació, no de formació. Porta més de 30 anys explorant i fotografiant minuciosament la natura, la geologia, l’atmosfera, les terres i els éssers vius que hi habiten. És coautor del llibre Guia de Camp de la flora de la Serra de Vandellòs, la Vall de Llors i l’Hospitalet de l’Infant. Part del seu treball sobre el territori es pot veure a https://robertobueno.com/galerias/l-hospitalet-vandellos

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.