“Paisatge Natural de Xile” fins al 7 d’octubre al Palau Bofarull de la Diputació a Reus

La mostra col·lectiva, produïda per FotoArtReus, apropa les obres
de vint-i-tres artistes de la Federació Xilena de Fotografia

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull l’exposició “Paisatge Natural de Xile”, una mostra col·lectiva amb obres de vint-i-tres fotògrafs produïda per FotoArtReus. Fins al 7 d’octubre està oberta aquesta exposició, que transporta els espectadors a la diversitat i immensitat d’indrets propis d’aquest país del sud d’Amèrica. El diputat Joan Olivella ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a la mostra aquest vespre, en un acte que ha comptat amb la participació de Joan Burgués, vicepresident de la Federació Internacional de Fotografia i de Martina Vasselin, curadora de l’exposició i representant de la Federació Xilena de Fotografia.

Exposició de paisatge natural de Xile Vasselin, vinguda des de Xile, ha explicat l’objectiu d’aquesta mostra com la millor forma d’exportar el paisatge natural del gran país andí arreu del món. En l’exposició al Palau Bofarull hi podem veure 47 fotografies del total de 50 que es van realitzar. “Paisatge Natural de Xile” s’ha exhibit a Bulgària, Turquia, Grècia i Xina.

 La Federació Xilena de Fotografia agrupa la major part de grups fotogràfics del país per treballar conjuntament en pro de la fotografia i tenir representació a la Federació Internacional de Fotografia. Un dels seus objectius és afavorir activitats conjuntes, com aquesta exposició col·lectiva, que faran arribar properament a altres punts de Catalunya i de l’Estat Espanyol.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.