Els paisatges de Josep Bahima omplen el Palau Bofarull de la Diputació a Reus

Els paisatges de Josep Bahima omplen el Palau Bofarull de la Diputació a Reus

La mostra de pintura es pot visitar fins al proper 14 d’abril

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull fins al proper 14 d’abril l’exposició “Paisatges de petit a gran format” de l’artista Josep Bahima. En aquesta mostra d’una trentena de pintures, Bahima ens apropa paisatges que destaquen per la seva pinzellada impressionista, a través de la qual projecta la seva obra i la seva terra nadiua, les Terres de l’Ebre. El diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat, ha estat l’encarregat d’inaugurar la mostra, acompanyat de l’artista i de la regidora de Cultura i de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles.

Josep Bahima és un pintor tortosí amb una ampli currículum d’exposicions, tant particulars com col·lectives, i participacions en fires d’art. Ha rebut diferents distincions i premis arreu del país. La seva obra es caracteritza per una paleta d’amplis matisos, que copsen la llum singular dels paisatges i doten els quadres d’una multiplicitat cromàtica única.

“Paisatges de petit a gran format” es pot visitar al Palau Bofarull de la Diputació a Reus fins al 14 d’abril, de dimarts a dissabte d’11 a 13 h i de 17 a 20 h. Durant tota la Setmana Santa, del 24 de març al 2 d’abril inclosos, romandrà tancada.

2/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.