Palmarès de la primera edició del Concurs de Reels d’ Instagram de la Cambra de Comerç

S’han lliurat a la Cambra els premis del primer Concurs de Reels d’Instagram que ha organitzat la corporació amb els comerciants que han participat de la programació d’aquest 2022 dels Tallers de Comerç detallista. Una programació que ha servit per realitzar una vintena de tallers en deu poblacions de l’àmbit territorial de la corporació.


Precisament un dels cursos que més acceptació ha estat el de Reels, conduït per la consultora Tània Sala de l’empresa Núvol Blanc. Precisament, per incentivar la creativitat dels participants en els tallers, la Cambra ha programat per primera vegada aquest concurs entre els comerciants inscrits. La resposta ha estat elevada, amb més de vint creacions presentades, el que demostra l’interès per aquesta nova fórmula de promoció d’una de les xarxes socials més populars, com és Instagram.


Finalment el jurat dels premis ha decidit atorgar, ex aequo, dos primers i dos segons premis repartits de la següent manera: els guanyadors han estat Mobles Domènech de Móra d’Ebre i Arsopell de Reus, i la segona classificació l’han ocupada Rockilllos i Bormar Motos, també de Reus. Tots els guanyadors han estat obsequiats amb una auditoria gratuïta de les seves xarxes socials.


Durant l’acte del lliurament, el President de la Cambra, Jordi Just, i el coordinador de la Comissió de Comerç, Pau Salvadó, han valorat molt positivament l’èxit de la iniciativa i la resposta dels comerciants, subratllant com d’important és aconseguir treballar per millorar les capacitats dels professionals del comerç a l’hora de treure el màxim rendiment als avantatges que ofereixen les noves tecnologies per incrementar la difusió dels comerços.


El concurs neix amb voluntat de continuïtat i es preveu ampliar-ne les categories d’acord, també, amb la temàtica dels cursos que es vagin programant durant les pròximes edicions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.